ROCK1LP

Silver Thomas (Hardcore Superstar)

Gospel According To Thomas - LP Lila
199 kr
Artist
Silver Thomas (Hardcore Superstar)
Album
Gospel According To Thomas - LP Lila
Label
Rockshirt Merchandise & Tourism AB
Artikelnummer
ROCK1LP
Format
LP
Releasedatum
2021-07-16
Genre
Hard rock,Heavy Metal
Beskrivning
Thomas Silver är ingen främling på den internationella musikscenen. I tidig ålder började han spela gitarr och spelade i många band genom sina sena tonår. Härifrån vände sig hans förväntningar till verklighet när det tog fart med Hardcore Superstar 1998. Tillsammans skapade dom ett oförglömligt ljud som sedan inspirerat många band. Bandet gjorde turnéer över hela världen, släppte framgångsrika album, vann utmärkelser och levde en rock and roll livsstil som ledde till att Thomas Silver kunde skapa sitt eget varumärke i branschen. Tiden gick och bandets medlemmar utvecklades åt olika håll. Thomas Silver lämnade Hardcore Superstar, men han lämnade inte sin kärleksaffär med rock and roll.

Med mångårig erfarenhet av turnérande och textförfattande, var det äntligen dags för Thomas Silver att inleda en helt ny solokarriär under eget namn, med den stora kompetens som han innehar.

Thomas Silvers debutalbum är kulminationen av flera års låtskrivande. Albumet är en samling låtar och idéer som Thomas Silver skrev under en tidsperiod efter att ha lämnat sitt ursprungliga band. Under åren har det varit andra projekt här och där men nu går Silver framåt med denna nya nya solo-satsning. Albumet innehåller 11 låtar i olika stilar av rock.
Det finns hel enkelt något här för alla.

(88/100 Burn Magazine)
Spårfakta
 1. CAUGHT BETWEEN WORLDS
 2. PUBLIC EYE
 3. MINOR SWING
 4. D-DAY
 5. COMING IN, GOING UNDER
 6. TIME STANDS STILL
 7. BURY THE PAST
 8. ON A NIGHT LIKE THIS
 9. MEAN TOWN
 10. NOT INVITED
 11. ALL THOSE CRAZY DREAMS